Rygter om, hvorvidt Luke Shaw stadig har en fremtid i Manchester United er måske endelig begrundet. Ifølge flere britiske og skotske medier er United angiveligt interesseret i endnu en ny venstreback. 

AF KRISTIAN PARIS 

Ifølge Daily Mirror, har Manchester United et godt øje til Celtic venstre back Kieran Tierney, som de angiveligt ønsker at hente til sommer. Rygterne kommer efter, at de to parter er blevet kædet meget sammen i de seneste par måneder.

Ifølge samme avis er United efter sigende endnu tættere på den kun 19-årige skotske venstre back. De har faktisk allerede lagt et bud hos de skotske mestre Celtic.

100 millioner danske kroner lyder buddet på, fra Jose Mourinho, der ser Tierney som den langsigtede løsning på Uniteds venstreback problem, der har huseret det seneste par sæsoner.

Rangers v Celtic - Betfred Cup Semi Final

Rollen var tiltænk Luke Shaw, der i 2014 blev hentet til klubben for et rekord stort beløb. Alle regnede med, at denne unge teenager skulle overtage arven efter fantastiske Patrice Evra, der i de seneste årti, havde haft plads på ‘de røde djævles’ venstre back.

Nu, efter Sir Alex Ferguson afgang, er flere spillere blevet stillet opgaven, eftersom det aldrig rigtig lykkedes Luke Shaw, at slå til i den legendariske klub – det havde også noget, at gøre med, at han brækkede benet, uheldigt nok, i 2015 – en skade der holdt ham ude i et helt år.

Nu har Premier League klubben så tiltænkt pladsen til en ny spiller, 19-årige Kieran Tierney, der spiller i Celtic. En spiller, der allerede i en alder af 12 år, blev hentet af de altdominerende skotske mestre, Celtic.

Det, der titrækker Mourinho er angiveigt Tierneys attitude, disciplinerede livsstil og dedikation til klubben og sin karriere.

Næste kamp for ‘de røde djævle’ er i aften, når Old Trafford bliver gæstet af de mange årige rivaler fra Everton.