Det nyeste skud på stammen inden for brasiliansk fodbold hedder Vinicius Junior og han er bare 16 år gammel. Ifølge det italienske medie, calciomercato.com, har han for nylig afvist et tilbud fra Manchester United for i stedet at takke ja til et tilbud fra FC Barcelona.

BARCELONA, SPAIN – SEPTEMBER 13: (EDITORS NOTE: This image has been processed using digitals filters.) Neymar JR of FC Barcelona looks on during the UEFA Champions League Group C match between FC Barcelona and Celtic FC at Camp Nou on September 13, 2016 in Barcelona. Spain. (Photo by Manuel Queimadelos/Getty Images). (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Don Balon skriver, at den nye Neymar, der i øjeblikket er på førsteholdet hos Flamengo, angiveligt foretrækker en tilværelse sammen med landsmanden Neymar på Camp Nou.

Vinicius har kontrakt med Flamengo indtil 2019 og der er efter sigende en frikøbsklausul inkluderet i hans kontrakt, således han kan forlade klubben for den nette sum af 30 millioner euro.

Han er i øjeblikket også at finde på det brasilianske U17-landshold, hvor han har været særdeles synlig i modstandernes straffesparksfelt med hele 17 mål i 18 kampe.

Med de nuværende FIFA-regler vil han dog ikke være i stand til at skifte til en klub fra et andet kontinent, indtil han er fyldt 18 år. De europæiske klubber har derfor god tid til at beslutte sig for, om de vil gøre alvor af interessen eller ej.