Af Anders Lang Jensen

Der er massiv snak om den franske angriber Kylian Mbappe i denne tid, hvor den blot 18-årige guldfugl imponerer hele fodboldverden med sine fantastiske mål for franske AS Monaco.

Photo by Getty Images

Men om lynhurtige angriber er i den franske kystby efter sommerens transfervindue, er et stort spørgsmålstegn. Flere Premier League-klubber har snoren ude efter den målfarlige spydspids. Men nu skulle toppen af poppen være på udkig. Selveste Real Madrid er klar til at smide penge efter Mbappe.

På Santiago Bernabeu i den spanske hovedstad ser man Mbappe som den perfekte angriber til fremtiden. Man tror så meget på det franske vidundertalent, at man ser ham som den nye brasilianske Ronaldo, som brillerede for kongeklubben for en del år siden efterhånden.

Den unge franske angriber står bag svimlende 19 kasser i denne sæson for klubben Monaco, og kan se frem til fransk landsholdsdebut, i netop den samling de franske spillere er i netop nu. Mediet AS skriver, at kongeklubben nu intensiverer jagten på guldfuglen. Ydermere erfarer avisen, at Monaco har afvist en vanvidsbud på £96m fra en unavngiven Premier League-klub.