Leipzig, der i forrige sæson spillede i Tysklands andenbedste række, lavede en fænomenalt præstation i sidste sæson og sluttede som nummer to i landets bedste række – bare 15 point efter vinderne fra Bayern. 

AF KRISTIAN PARIS

Og nu slår medier fast, at tyskerne kan miste en af sidste sæsons helt store nøglespillerne, Naby Keita. Flere klubber er angiveligt interesseret i landsholdspilleren fra Guinea, og det overlader Leipzig rimelig splittet over spillerens fremtid.

Nogle dele af klubben vil meget gerne sælge ham og købe nye spiller for pengene, mens resten helst ser ham blive i klubben.

 

Et skifte for den ‘afrikanske deco’ er gået lidt i tomgang de sidste par uger, efter spilleren blevet kædet heftigt sammen med et skifte væk fra Tyskland.
Over de sidste par uger er det eneste bud, der er blevet registreret hos Bundesligaens nummer
to er et bud fra Anfield, Klopp og co. på omkring 450 millioner kroner.
RB Leipzig v SC Freiburg - Bundesliga

Og det bud har rejst en del spørgsmål i Leipzig lejren. Ifølge både das Bild og Fussballstadts Chris Williams har klubben dog indvilliget i at sælge spilleren til den pris. Om det bliver en realitet ved ingen endnu.

Og Keita kom selv til Leipzig sidste sommer for omkring 100 millioner kroner, og siden dengang slået sit navn fast som en af de mest solide spillere i landet, hvorfor samtlige store klubber også har udtrykt deres beundrelse overfor spilleren.

Dog forventes det også, at the Reds fra England vil øge deres bud helt op til 560 millioner kroner – en pris der angiveligt virkelig kan få Leipzig til at sælge ud af Keita.

I tilføjelse til det har flere medier slået fast, at den unge spiller har et inderligt ønske om engang at komme til Premier League, hvorfor Dortmunds tidligere træner Jürgen Klopps Liverpool kunne være en realistisk mulighed.