Kalenderen hedder nu 2018, og det gør fodbold-kalenderen også. Et nyt år er ofte genstand for mange  nye håb, og det er netop hvad de følgende unde drenge har. De kan nemlig meget vel få deres store gennembrud i kalenderåret 2018. 

AF KRISTIAN PARIS

4. Ethan Ampadu (Chelsea)

Han er kun blevet hen mod slutningen af sidste år. Den tidligere spiller fra Exeter City er blevet givet flere førsteholdschancer hos Chelsea i London.

Han er allerede en fast del af Wales’ landshold, selvom han kun er 17 år gammel. Indtil videre har han 10 minutter Premier League fodbold på CV’et, ligesom han faktisk er startet to gange i Carabao Cuppen før årsskiftet.

3. Achraf Hakimi (Real Madrid)

Teenageren Achraf Hakimi, der spiller højre back har nydt flere gode chancer for Real Madrid i denne sæson. Han er startet inde i fire kampe i ligaen, og derfor kan 2018 kun byde på flere kampe for hovedstadsklubben i ligaen.

Derudover har Achraf også spillet kampe i Copa del Rey og i Champions League som erstatning for Carvajal.

2. Scott McTominay (Manchester United)

Midtbanespillere Scott McTominay fik sin debut for Manchester United af Jose Mourinho i slutningen af sidste sæson. Siden da er han fortsat med at være en fast del af klubbens førstehold, og han kan kun håbe på at spillere mere i det nye år.

Mourinho har udtalt, at han har ‘stor tillid’ til McTominay.

1. Phil Foden (Manchester City)

Phil Foden havde et super 2017, hvor han blandt andet vandt u17 VM med England samtidig med han fik den gyldne bold som den bedste spiller. Derudover spillede han fire kampe for Citys førstehold i november og december – og han er altså bare 17 år gammel.

Citys enorme føring i ligaen betyder nok også, at de kommer til at tabe point fordi de netop bruger nogle unge, uprøvede spillere- en af dem kan meget vel blive Foden – Guardiola har jo noget med unge spillere.