Der er godt nyt til de, som holder med Manchester United. Og omvendt er der dårligt nyt til PSG-tilhængerne. Den skade, som Neymar pådrog sig i sidste uge, er nemlig værre end først antaget.

MADRID, SPAIN – FEBRUARY 14: Neymar of PSG during the UEFA Champions League Round of 16 First Leg match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at Bernabeu on February 14, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

I næste måned, når Manchester United og Paris Saint-Germain brager sammen i Champions League, bliver det uden tilstedeværelsen af den brasilianske tekniker, Neymar. Og han bliver heller ikke klar til returkampen.

For den skade, som han den 23. januar pådrog sig i en ligacup-kamp mod Strasbourg, er nemlig blevet tilset af specialister. Og iblandt dem er der klar enighed. Neymar er først klar om ti uger. Det skriver Paris Saint-Germain på klubbens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Olivier Giroud afviser Kina – her vil han spille i stedet

Paris Saint-Germain har gang i noget af en sæson i den franske Ligue 1. Således er den franske hovedstad gået ubesejret igennem de første 20 kampe.

Man er lidt længere end halvvejs i ligaen, og dermed bliver der også satses 100 procent på alle andre turneringer, herunder Champions League. Det er dermed med bitterhed, at de må erfare, at Neymar ikke spiller med i bragene mod Manchester United.

LÆS OGSÅ: Ny stjerne på Old Trafford: United byder på belgisk guldfugl