De store angribere får altid mest opmærksomhed. DET er altid dem der tjener mest, scorer mest og får mest opmærksomhed. Se blot på Lyons nye stjernefrø Alexandre Lacazette, der i den grad har gang i noget stort i denne sæson. 

AF KRISTIAN PARIS 

Premier League klubber som Arsenal og Liverpool har den seneste tid næsten været overbevist om, at en af dem vil hente Lyons Alexander Lacazette til sommer. Men slår adskillige franske aviser altså fast, at angriberen har besluttet, at han vil et andet sted hende.

Den franske angriber har i år gang i endnu en forrygende sæson, hvor han har i denne sæson har scoret imponerende 31 gange i sæsonen.

FBL-EUR-C3-BESIKTAS-LYON

Derfor er han naturligvis også blevet kædet meget sammen med verdens bedste liga, Premier Leauge, heriblandt topklubberne Arsenal og Liverpool, der begge jagter en verdensklasse angriber, efter Olivier Giroud er faldet i kadance og Liverpool ikke har fundet en ordentligt afløser efter Luis Suarez.

Nu bekræfter RMC Sport, altså at angriberen ønsker at komme til Spanien, nærmere bestemt Atletico Madrid.

Diego Simeone ser ud til også at have gjort angriberen til førsteprioritet på ønskelisten, når transfervinduet igen åbner til sommer. Det kommer efter klubben formentlig bliver nødt til at lade stjernen Antoine Griezmann gå. En franskmand afløser derfor en anden.

Med Simeone og co., der rykker ind på deres ny stadion næste år, kan klubben næsten ikke tåle at miste en spiller af Griezmanns kaliber uden at erstatte ham. DErfor er LAcazette altså et perfekt match for Atletico Madrid. Prisen ligger på omkring 300 millioner danske kroner.

De stribede fra hovedstaden har de seneste sæsoner nydt godt af Simoenes evner som manager, hvilket har ført dem til ét La Liga trofæ og to Champions League finaler – dog begge tabte – ligesom de er semifinalen i selvsamme turnering igen i år.