Sæsonen er ovre. Kampene i Premier League er færdigsspillet og den næste store begivenhed er sommerens VM-slutrunden i Rusland. Her kommer Belgien til at deltage, blandt andet med Manchester United-spilleren Marouane Fellaini i truppen. Ifølge flere medier og eksperter er han centrale midtbanespiller tiltænkt en nøglerolle på træner Roberto Martinez landshold – og derfor kommer hans fremtid, på klub-regi, formentlig først til at blive afgjort efter sommerens store fodboldevent.

Den tidligere Everton-spiller har nemlig kontraktudløb med The Red Devils, som Manchester United også kaldes, til sommer og det betyder, at han faktisk lige nu, frit kan forhandle med andre klubber – uden om bestyrelsen i Manchester United.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Træner Jose Mourinho mener dog, fordi det har han tidligere udtalt, at Fellaini, med stort sandsynlighed kommer til at blive i klubben. At kontrakforlængelsen snart bliver en realitet. Ifølge det engelske medie Goal.com skulle et skifte til den italienske Serie A dog være ret sandsynligh for Felliani, der netop har rundet 30 år.

AC Milan sportsdirektør, Massimiliano Mirabelli, har givet et hint om Fellainis mulige ankomst til Milano i Norditalien. Han siger:

“Fellaini kunne være en vigtig spiller for os. Vi ved allerede nu, at han ikke kommer til at forlænge med United, men det er svært at sige om det bliver os han skifter til. Vi har svært ved at lukke handelen. Han har gode egenskaber og jeg tror på, at han kan blive enorm værdifuld for os. Vi prøver alt hvad vi kan for at få ham til klubben.”

United sluttede som nummer to i Premier League i år og Fellaini spillede kun 16 kampe i turneringen – 11 af dem var fra bænken, og det vidner om, at han i denne sæson ikke har fået nok spilletid på førsteholdet – og måske derfor kunne vælge at søge nye græsgange med større sandsynlighed for fast spilletid.