Luis Enrique er angiveligt ved at gøre klar til at flytte til London eftersom flere medier slår fast, at han meget snart kan blive tilbudt en managerpost i den bedste engelske række, Premier League!

AF KRISTIAN PARIS

Flere medier, deriblandt britiske the Telegraph, skriver, at i de sidste 48 timer er der været tvivl om Enrique virkelig skal til England for at blive manager. Det er i sær London klubben Chelseas Antonio Conte, der inden så længe kan være fortid i den engelske hovedstad.

 (Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

Chelsea har dog afvist alle diskussioner om, at Enrique overvejes som afløser for Conte, men flere medier spekulerer dog i, at den tidligere Barcelona  manager kan blive afløseren for italieneren Conte, der vandt Premier League i sidste sæson.

Enrique har været arbejdsløs siden han forlod den catalonske storklub sidste sommer – som konsekvens af det voksende pres som manager i så stor en klub.

Nu er han eftersigende mere end opsat på nye udfordringer og eventyrer, og det betyder, at den kun 47-årige manager er blevet kædet sammen med Chelseas managerpost.

Conte selv er under voksende pres efter de forsvarende engelske mestre har tabt chokerende og ydmygende til klubber som Bournemouth og Watford. Derudover har der igennem hele januar- transfervinduet været rygter om, at Conte og klubbens ledelse skulle være uenige om at handle på transfermarkedet.

Desuden går rygter også på, at Roman Abramovich heller ikke er særlig tæt med Conte, og han ville derfor ikke have noget problem med at se ham forlade klubben, når hans kontrakt udløber efter denne sæson.