OB satte før sæsonen gik i gang, en målsætning om at komme i mesterskabsslutspillet i denne sæson. Nu er grundspillet ved at nærme sig sin afslutning, og Fyns eneste Superliga-klub er placeret på en foreløbig syvendeplads, og kan ane AaB på sjettepladsen.

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Der resterer kun to runder tilbage af Superligaens grundspil. Dermed er det ved at være sidste chance for at lægge billet ind på en plads i top-6, som er så evigt og altafgørende for, hvorvidt klubberne kommer til at indfri de forventninger, klubbens fans satte til dem inden sæsonens start.

Der venter for OBs vedkommende to meget vigtige kampe. Den første er hjemme i Odense på fredag (den 9., red.), hvor en anden klub fra provinsen, nemlig AGF, kommer forbi landets tredjestørste by.

Ligeledes venter der en super-interessant og afgørende kamp oppe i Randers den 18. marts for fynboerne, der inden sæsonen gik i gang, satte som ambition at ende blandt grundspillets seks øverste klubber.

Men det er ikke kun præstationerne på banen, som kan afgøre fodboldkampe. Det kan opbakningen fra lægterne også. Derfor kalder Odense Boldklub nu på hjælp.

Forud for det nervepirrende opgør mod AGF, har klubben nemlig valgt at mobilisere en fanmarch, som starter inde i Odense centrum, for så til sidst at ende på stadionet i Bolbro.

LÆS OGSÅ: OB-målmand takker nej til AC Milan: – Jeg tror på min chance her

Euforisk stemning skal der til…

Den kommercielle chef i OB, Jack Jørgensen, udtaler sig således til TV 2/Fyn.

 Vi har været i god dialog med vores fans om at få skabt denne euforiske stemning, som der skal til i denne enormt vigtige, vitale kamp for os mod AGF. Derfor har vores fans arrangeret fanmarch.

Inden fanmarchen er der også arrangeret fredagsbar på Heidi’s Bier Bar. Det er også her, fanmarchen vil finde sted fra klokken 16.45. OB håber på at se en masse stribede fans i flok  bevæge sig mod stadion.

– Vi har gjort det før mod AGF med stor succes, som faktisk tiltrak en del ekstra tilskuere. Det håber vi også lykkes på fredag, siger Jack Jørgensen.

Der er hård kamp om at få lov til at komme med i top 6. De hold, som OB skal forsøge at slutte over i tabellen er: AC Horsens på femtepladsen med 33 point, AaB på sjettepladsen med 32 point, mens Hobro anses som en “dark horse” på ottendepladsen med 31 point.

OB har ligeledes 31 point, og ligger foreløbig placeret på en syvendeplads. Men meget kan nå at ændre sig, og første bump på vejen er hjemme mod AGF på fredag.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub