Jan Oblak kan meget vel være fortid i den spanske storklub efter sommerferien. Flere medier skriver nemlig, at hovedstadsklubben ikke har holdt de løfter de har givet keeperen i denne sæson. 

I skyggerne lurer selveste Manchester United, der vil hente den storspillende landsholdsspiller til Premier League såfremt deres nuværende førstevalg David de Gea skulle blive solgt. Ellers står Paris Saint Germain eftersigende også klar med en betydelig pose penge for målmanden fra Slovenien.

Uniteds situation på målmandsposten er lige nu ret utilfredsstillende. De to parter har nemlig ikke været i stand til at blive enige om en ny kontrakt med spanieren. Og den har han altså kun et enkelt år tilbage af.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Oblak utilfreds

Det har ført til stor spekulation på de seneste. Den franske storklub PSG er nemlig også uden keeper efter verdensmanden Giuanluigi Bufffon har forladt den franske hovedstad. Og selvom Manchester United altid har været fast besluttet på ikke at sælge de Gea er det nu kommet frem, at de er villige til at accepteret et bud på omkring 750 millioner kroner. Klubben er i følge the Sun klar til at betale de Gea et gyldent håndtryk i omegnen af 200 millioner kroner for at han forlader klubben lige nu.

Og her kommer navnet Jan Oblak op som en mulig erstatning for de Gea. I følge flere spanske medier er sloveneren nemlig utilfreds med, at klubben har brudt de løfter de gav ham i starten af karrieren i Atletico Madrid. Og i starten af sæsonen. Det drejer sig om klubbens ambitioner på den store europæiske scene.

Atletico Madrid har allerede inden transfermarkedet denne sommer er begyndt solgt adskillige spillere. Lucas Hernandez skal til Tyskland, Godin til Inter og mon ikke også Griezmann forlader den allerede synkende skude.

Det rygtes, at Oblak er barndomsfan af Manchester United, så mon ikke han vælger dem frem for PSG. Dog er det vigtigt at huske, at klubben ikke spiller i Champions League i næste sæson.