OBs nyindkøb, Nicklas Helenius, fik langt om længe markeret sig for det fynske mandskab, da Sundby Idrætspark torsdag aften lagde rammer til et vaskeægte fodboldbrag, mellem to hold, der kæmpede om titlen som ”Øens Hold”.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Da OB-spillerne efter 3-2 sejren over Fremad Amager kunne juble over indskifter Jens Jakob Thomasens langskudsdrøn, jublede især én af de grønklædte spillere højere end alle de andre.

Angriberen Nicklas Helenius fejrede nemlig mere end blot billetten til DBU Pokalens fjerde runde. Målbylden fik han hul på for sin nye klub, da han i det niende minut kanonerede et frispark i mål. Foruden målet, assisterede Helenius også Mathias Greve i forbindelse med målet til 1-2.

-Det var virkelig dejligt. Det er som en stor forløsning i hele kroppen, kan jeg mærke. Jeg synes, det har ligget lidt i kortene. Jeg har trænet rigtig godt på det seneste og er virkelig begyndt at finde mig helt til rette. Der kommer flere mål nu, det er jeg slet ikke i tvivl om.

Ni Superliga-kampe og en pokalkamp skulle der gå, før Helenius scorede sit første mål for OB.

-Det sværeste for en angriber er, når man ikke får scoret. For så handler det om at lægge det væk og prøve at lade være med at tænke på det, for det skal være et instinkt at lave mål. Og så har jeg måske været lidt for ivrig. Men nu har jeg fået lidt mere ro på, og der går også mange flere mål ind til træning, kan jeg afsløre.