Bolden ruller igen i Superligaen, og der er heldigvis stadig flere om buddet i kampen om mesterskabet og pladserne i top seks. Dermed kan vi se frem mod et intenst forår med massevis af spænding omkring udfaldet af sæsonen.

Den tætte kamp om mesterskabet gør naturligvis også, at der i denne sæson er ekstra god værdi, når man oddser på denne. Ser man tilbage på sidste sæson stod det hurtigt klart, at FC Midtjylland ville løbe med mesterskabet. I skrivende stund er hold som Brøndby, AGF og FCK dog bestemt også inde i billedet, når det gælder kampen om guldet.

Usikkerheden omkring hvor mesterskabet ender kan altså udnyttes, når man skal spille på vinderen af dette års Superliga. Der er naturligvis flere ting, som man skal have med i overvejelserne, når man oddser på vinderen af Superligaen.

For det første skal man naturligvis finde en bookmaker, som man kan placere sit spil hos. Når det kommer til dansk sport er Oddset naturligvis altid et et af de absolut bedste bud. De kender det danske marked ud og ind og ved, hvad spillerne vil have.

Hos Oddset finder man et væld af muligheder, når det kommer til odds på Superligaen. Foruden mesterskabskampen vil der naturligvis også være spil på begivenheder som nedrykkerne, topscoreren, specials omhandlende de enkelte klubber og meget mere.

Det skal du huske når du oddser på mesterskabskampen

Som nævnt er kampen om guldet et sted, hvor der netop i år er særligt god værdi at hente for spillerne. Her skal man naturligvis som noget af det første have besluttet, hvem man vil sætte sine penge på som danske mestre.

Her er det naturligvis værd at tage et kig på de respektive holds trupper efter vinterens transfervindue. Det vil eksempelvis sige, om de har forstærket sig med nye kræfter, eller er den store profil blevet solgt.

Kampen om mesterskabet skal som bekendt igen i år afgøres med et slutspil. I år deles ligaen i to, og de seks øverste vil skulle møde hinanden to gange og over disse ti kampe afgøre, hvem der i sidste ende vil kunne lade sig kåre som mestre.

Med dette in mente kan man passende nok tage et kig på, hvordan mesterskabsaspiranterne har klaret sig mod de øvrige tophold gennem sæson. Hvis et hold eksempelvis først og fremmest har præsteret mod bundholdene men haft det svært mod de øvrige tophold, kan de få problemer i slutspillet, hvor der ikke finde ”nemme” kampe.

Det er altså med at slå til, mens det stadig er relativt lige i toppen. Hvis først et af holdene begynder at trække fra, vil chancerne for at lave et spil med god værdi selvsagt blive mindre.