Har Daniel Sturridge chance for at blive en af verdens bedste? (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Har Daniel Sturridge chance for at blive en af verdens bedste? (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Daniel Sturridge skulle efter sigende være meget tæt på et skifte væk fra den engelske Premier League-klub, Liverpool.

Af Emil Plovgaard

Det skriver Express Sport, hvis kilder beretter om, at Southampton er interesserede i at låne Sturridge i januar med henblik på et fremtidigt køb af den engelske angriber for en sum af £25 millioner.

Den engelske landsholdsspiller har haft svært ved at spille sig på førsteholdet hos Liverpool, og er i denne sæson kun startet inde i fem Premier League-kampe.

Den 27-årige angribers eneste mål er faldet i English Football League (EFL) Cup, og Liverpool-træner Jürgen Klopp foretrækker altså Roberto Firmino, Sadio Mané og Philippe Coutinho frem for Daniel Sturridge.

Oddsene styrtdykker på et muligt farvel

De engelske bookmakere fra Ladbrokes er en medvirkende årsag til, at rygterne omkring en afsked med Liverpool er begyndt at svirre. Ladbrokes har nemlig nedsat oddsene på et muligt Liverpool-salg fra odds 11 til odds 4.

Hvis den tidligere Chelsea og Manchester City-stjerne skulle skifte til Claude Puels mandskab i januar kan man i øjeblikket få odds 5.50 igen.

En talsmand fra Ladbrokes udtalte i den forbindelse følgende:

“Southampton-fans må i øjeblikket rette en tak til gud. Deres bønner er nemlig blevet hørt. Sturridge virker tættere på Southampton end nogensinde før.

Oddsene på et skifte væk for Liverpool-angriberen i 2017 er faldet fra odds 11 til odds 4, mens der nu kun er odds 5,50 på et skifte væk i januar.”