En vellykket runde af landsholdsfodbold er igen blevet afviklet – i hvert fald for det danske landshold, der er med i play off kampene til næste sommers VM i Rusland. 

AF KRISTIAN PARIS

Det betyder også, at det er ved at være et godt stykke tid siden vi sidst har set noget til Premier League, La Liga og resten af fodboldeuropa. Det ændrer sig dog i weekenden, hvor der igen er topfodbold i stuerne i Danmark og resten af Europa.

En af de hold, der skal i kamp er Arsene Wengers London mandskab, Arsenal, der tager en tur til Watford i Premier League på lørdag kl. 14:30.

Klubben ligger i øjeblikket på en solid femteplads med 13 point i hele fem kampe – bestemt ikke en drømmestart for den franske manager, der for første gang i næsten to årtier ikke er med i denne sæsons udgave af Champions League – i stedet har de mere tid og overskud til at koncentrere sig om ligaen – om det er positivt eller ej finder vi ud af til maj.

Intet desto mindre har klubben nu offentliggjort, at de forlænger med deres spiller, Calum Chambers, der har skrevet under  på en ny, toårig kontraktforlængelse, der holder ham på Emirates indtil 2021.

– Calum Chambers har skrevet under på en toårig forlængelse af vores samarbejde, skrev klubben på dens offcille hjemmeside.

– Alle er glade for aftalen og ser frem til at arbejde sammen med Calum.

Chambers selv kom til Arsenal for tre år siden. Han har siden dengang spillet 60 kampe for the Gunners, hvor han en af sæsonerne har været lejesvend i Premier League kollegernee Middlesbrough.

Arsenal fans kan håbe på at se deres ‘nye’ spiller i aktion i weekenden, hvis han igen er klar efter sin skade.

Annonceringen kommer efter klubben i lang tid har prøvet at forlænge med andre spillere i klubben; deriblandt de to stjerner Mesut Özil og Alexis Sanchez.