Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Arsenal har ifølge det britiske medie, IB Times, gennemført købet af den nigerianske ungdomsspiller, Kelechi Nwakali, da spilleren har bekræftet, at han er på vej til Arsenal for at kæmpe om en plads I startopstillingen.

Den 17-årige midtbanespiller blev kåret til den mest værdifulde spiller for Nigeria i VM for U-17 landshold, og vil være et godt køb for klubben i Nordlondon, som stræber efter at få talent ind fra hele verden på sit akademi.

Midtbanespilleren formodes at flyve til London for at fuldføre handlen. Den unge spiller udtaler til pressen, at han gerne vil have nummer 25, hvis han kommer på førsteholdet, på grund af den nigerianske legende i Arsenal, Nwankwo Kanu.

Den nigerianske avis, Nigerian Tribune, skriver også, at Gunners er tæt på at sikre sig en anden nigerianer, ved navn Samuel Chukwueze, som vil rejse til Emirates næste weekend.

Arsenal er desperate efter at komme tilbage på sporet igen, efter man ikke har vundet i tre kampe i ligaen. Francis Coquelin er tilbage efter en skade, og Danny Welbeck forventes også snart, at komme tilbage på grønsværen.

Santi Cazorla og Jack Wilshere forventes at være tilbage fra deres skader i februar, hvor der venter Arsenal en række vigtige kampe.

Læs også: Real Madrid lader spiller skifte hvis der bliver budt 185.000.000 kroner