Arsenal har annonceret købet af venstre-backen Sead Kolasinac fra den tyske klub Schalk. Kolasinac vil tilslutte sig Arsenals trup til sommer.

Den bosniske-landsholdsspiller, 23, kommer til Arsenal på en fri transfer og bliver Arsenalspiller den 1. juli, når transfervinduet åbner.

Schalke bekræftede, at forsvarsspilleren har underskrevet en aftale, der løber indtil 2022.

(Photo by TF-Images/Getty Images)

Bundesligaklubben tweetede også: “Held og lykke i fremtiden og tak for seks gode år.”

Kolasinac hjalp Schalke til at slutte som nummer 10 i Bundesligaen i sidste sæson, hvor de også nåede til kvartfinalerne i Europa League, hvor de blev slået ud af finalisterne fra Ajax.

“Arsenal har en stor tradition og jeg fulgte klubben da jeg var en lille dreng. Dengang da Jens Legmann og Thierry Henry spillede der,” fortalte han til London-klubbens hjemmeside.

“Arsenal har altid været en klub, der er blevet anerkendt i Europa og jeg er glad for at være her. 

“Jeg er en spiller, der vil prøve at hjælpe holdet så godt som jeg kan. Mine styrker er min mentalitet. 

“Jeg tror, at venstre-back er hvor jeg føler mig mest komfortable. Jeg kan spille i en tre-backs formation, i en to-backs formation og så kan jeg også spille længe fremme. Jeg er meget flexibel. 

Kolasinac er kendt for sine mange løb ned af venstre-siden og sin evne til at vinde en-mod-en dueller. Kolasinac har næsten spillet 125 senior kampe for Schalke siden han blev solgt fra Stuttgart i 2011 og har med stor sandsynlig chance for at blive en del af Arsenals forsvar i næste sæson. Han kan også spille som en central forsvarer og defensiv midtbane.