Uruguay er færdige ved dette VM, men midtbanespillere Lucas Torreira har fået andet end sølvtøj ud af slutrunden. Han har nemlig netop skrevet under på en kontrakt med London-klubben Arsenal. Det skriver det engelske medie Goal.com mandag morgen. Han mangler kun at bestå lægetjekket så skulle transferen være en realitet.

Torreira spillede en vigtig rolle på Uruguays mandskab under sommerens VM-slutrunden i Rusland. De gik videre som nummer 1 i gruppen med maksimum point, så i ottendelsfinalen stod den på Portugal – de forsvarende EM-mestre. Her var Torreira med til at vinde 2-1, mens han i kvartfinalen mod Frankrig måtte gå skuffet fra banen med et 2-0-nederlag.

22-årige Torreira har de sidste to sæsoner været en fast bestanddel af de startende 11 spillere på Serie A-mandskabet Sampdoria, og på grund af de præstationer og VM-indsatsen kan han fra næste sæson af, se frem til at spille for The Gunners i Premier League.

Hovedpersonen selv er meget begejstret. Han siger følgende om det mulige skifte til Arsenal:

“Jeg er meget glad for mit tid med Uruguay og i Italien, men det her er en stor mulighed og jeg har ikke lyst til at spilde den.”

Torreiras far fortæller følgende om den støtte han vil give sin søn, hvis han skifter til England:

“Der vil være mennesker til at hjælpe ham. Han kommer ikke til at være alene. Det er en stor forandring at flytte til England men jeg tror ikke han er bange. Han er klar. Vi vil alle sammen hjælpe ham og det ved jeg også klubben har folk til. Han skal nok falde til, det er jeg helt sikker på. Ellers så er der gået noget helt galt. Men det er stor mulighed og selvfølgelig synes jeg at han skal følge den. Man skal tage chancer eller fortryder man det.”