Selvom de største ligaer rundt omkring i verden er begyndt, betyder det ikke at rygterne, transferne og de store handler er stoppet. Tværtimod. På grund af starten på den nye sæson, kan klubberne lettere gennemskue hvilke pladser de mangler forbedringer på og handle derefter. Arsenal har dog eftersigende opgiver at hente en ikke helt talentløs Monaco-spiller. 

Af David Paris 

Arsenal-træner Arsene Wenger har officielt sagt, at jagten på at hente fløjspiller Thomas Lemar fra Monaco til London er droppet. The Gunners som Arsenal også kaldes, har flere gange meldt deres interesse i den kun 21-årige kantspiller, der spillede en hovedrolle i sæsons mesterskab for den nyrige franske Ligue 1-klub. Scorede ni gang  og lavede yderligere 10 assists, hvilket må være mere end godkendt i franskmanden kun anden hele sæson som professionel fodboldspiller.

Den engelske avis The Ddaily Mail skriver nemlig, at Monacos træner Leonardo Jardim er meget ked af lade Lemar forlade klubben og at skiftet til Emirates Stadium derfor med stor sandsynlighed ikke bliver til noget.

Indtil videre har sidste sæson FA Cup-vindere kun forstærket startelleveren med venstreback Sead Kolasinac fra Schalke 04 og så superstjernen Alexandre Lacazette fra Lyon, der er manden, der skal score målene for London-klubben.

Artiklen fra den troværdige engelske avis fortæller os også, at der er tvivl Monacos wunderkid Kylian Mbappes fremtid. Den kun 19-årige teenager har nemlig tiltrukket opmærksomhed fra resten af storklubberne i verden på grund af sine 26 mål for den franske klub, i alle turneringer, i sidste sæson.

På trods af ingen meldinger om nye indkøb i Arsenal, går der rygter om at Wenger vil gøre truppen smallere; Mathieu Debuchy, Kieran Gibbs, Carl Jenkinson, Lucas Perez og Joel Campbell er alle spillere, der meget vel kunne forlade klubben i dette transfervindue.

En spiller som Jack Wilshere kunne også være på vej væk, eftersom han er faldet i hierakiet og derfor ikke mere er garanteret en startplads. Sidste sæson var han udlejet til Bournemoouth og netop denne klub være næste arbejdsgiver for midtbanespilleren.