Ifølge engelsk medie, er der blevet offentliggjort Arsenals nye hjemmebanetrøje og der er mere hvidt og mindre rødt. 

Af David Paris 

Arsenals nye hjemmebanetrøje for næste sæson, 2016-17-sæsonen, er blevet offentliggjort, men det er ikke trøjeselskabet Puma selv, der stod for lanceringen. Ifølge det engelske medie 90min.com, er det angiveligt en Arsenal-fan, der er har lækket trøjedesignet til pressen. Hvordan fanen er kommet i besiddelse af sådanne oplysninger, er endnu uvist.

For omkring halvanden måned siden gik Twitter helt amok, da brugeren ‘ProSeeders’ postede et billede, hvor vedkommende hævdede, at det var The Gunners’, som Arsenal også kaldes, nye trøje. Se tweetet herunder:

https://twitter.com/ProSeeders/status/684782591690539008/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Nu har en anden Twitter-konto prøvet at skabe prototypen på designet og farverne af London-klubbens nye hjemmebanetrøje og den blev udgivet på Twitter for omkring tre uger siden. Se det her nedenfor:

Såfremt dette er sandt, har trøjeproducenten Puma, nedtonet den dominerende røde farve i Arsenals trøje i de seneste mange år, og i stedet beholdt de hvide ærmer og den hvide farve omkring halsudskæringen.

Disse spekulationer om Premier League-klubbens nye trøje, skal man naturligvis tage med et gran salt, og intet er helt officielt endnu.

Arsenal har kontrakt med Puma frem til det 2018, i en aftale, som indbringer klubben 300 millioner kroner

Læs også:Depays trøje er den tredje mest solgte i hele verdenen

Læs også: Se de ny trøjer for Premier League-klubberne her

Læs også: De 10 mest populære fodboldtrøjer i verden