Atletico Madrid har offentliggjort signingen af en erstatning til Sime Vrsaljko, der skifter på en låneaftale til Inter. 

Det er en meget overraskende, at Madrid klubben har valgt at udleje Sime Vrsaljko til Inter i den kommende sæson. For i stedet har de ikke lejet, nej, de har købt full backen Santiago Arias fra PSV.

Den colombianske forsvarspiller kommer til den spanske hovedstad på en femårig aftale. Handlen er blevet offentliggjort samtidig med, at Vrsaljko skiftede til Inter.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

26-årige Arias startede inde i alle Colombias fire kampe ved VM denne sommer i Rusland. Han kommer nu til at kæmpe med Juanfran om at være førstevalg på højrebacken i Atletico Madrid.

Han kommer til den spanske hovedstad efter at have spillet hele fem sæsoner i PSV Eindhoven. Der er det blevet til imponerende tre hollandske titler.

Transfersummen er endnu ikke blevet offentliggjort. Men tidligere på sommeren kom det frem, at Napoli havde fået et bud på kun 80 millioner kroner accepteret. Eftersigende kunne de ikke nå til enighed om en kontrakt med spilleren.

Vrsaljko rykker til Serie A og ind kommer Arias, der er hans erstatning.

Inter kommer til at betale omkring 50 millioner kroner for at leje ham i den kommende sæson. De har dog en købsoption til næste sommer på omkring 150 millioner kroner for spilleren.

Vrsaljko vandt Europa League med Atletico Madrid i sidste sæson. Han har angiveligt bedt om at vende tilbage til Serie A, fordi det var der han fik sit gennembrud med klubben Sassuolo. Inden Atletico Madrid hentede ham havde han dog været på kontrakt i Genoa også. De havde hentet ham fra hjemlandet Dinamo Zagreb, der havde brugt ham på førsteholdet. Dog havde han også lige været udlejet til Lokomotiv Moskva.