Den argentinske landsholdsspiller Ever Banega har skrevet under på en kontrakt med Serie A-klubben Inter, og forlader dermed Sevilla, hvor han har tilbragt de seneste to sæsoner. 

Af David Paris 

Inter har bekræftet, at de har papir på midtbanespilleren Ever Banega de næste tre år. Den argentinske landsholdsspiller skifter til Roberto Mancinis mandskab efter to år i Sevilla, hvor han vandt Europa League to gange.

Repræsentanter fra Inter siger dette om 28-årige Banega: “FC Internazionale er glade for at bekræfte, at Ever Banega kommer til at bære Nerazzurri-trøjen (kaldes klubbens trøjer, red.) til de næste tre sæsoner.”

Den 174-cm-høje centrale midtbanespiller skifter til klubben på en fri transfer denne sommer, fordi hans kontrakt med den spanske La Liga-klub udløber. Sevilla får derfor ingen penge for deres midtbanemand, og det kan man ærgre sig over.

Banegas sidste kamp for klubben blev Copa del Rey-finalen mod Barcelona, i en kamp som Sevilla tabte og hvor Banega blev udvist.

Han siger selv om skiftet: “Inter vicepræsident Javier Zanetti var den første til at kontakte mig, og jeg er meget glad for, at han ringede… 

“Jeg havde en rigtig god tid i Spanien. Det har været to dejlige år, og vi vandt to Europa League-titler.”

Nedenfor på grafikken, kan du se statistikker over argentinerens karriere: