Længe har Barcelona været rygtet samme med dette unge talent. Nu er det så endelig officielt, at catalonierne rent faktisk har købt ham. Læs om handlen her:

Det drejer sig om den 21-årige Malcom, der ellers var helt sikkert på at skifte til Serie A denne sommer. Nu har talentet skrevet under med den catalonske storklub.

Barcelona har nemlig offentliggjort, at de har betalt omkrinmg 350 millioner kroner for at hente Malcom fra Bordeaux. Spanierne snupper spilleren for øjnene af Serie A giganterne fra Roma. De har nemlig længe haft et godt øje til brasilianeren.

Det blev ellers rygtet, at han havde indgået et aftale med Serie A i mandags. Nu er det dog bekræftet, at han har skrevet under på fem-årig kontrakt med Barcelona.

) (Photo by Manuel Blondeau/Icon Sport via Getty Images)

Han er lige noget for Barcelona

” FC Barcelona og Girondins de Bordeaux er nået til enighed om en handel, der omhandler spilleren Malcom Filipe Silva de Oliveira. Handlen koster 41 millioner euro (som svarer til omkring 350 millioner kroner red. ) ”

” Malcom er en offensiv og angribende spiller med en stor fremtid foran sig. Han er exceptionel fordi han er hurtig og fordi han har en god teknik med bolden med sine fødder.

Malcom er ikke bange, han er hurtig og kan skyde fra distancen. Selvom han er venstre fodet er han ikke dårlig med den højre. Han kan spille på begge kanter. ” skrev Barcelona.

” Han spiller mest på venstrekanten og det med stor succes. Udover hans hurtighed har han også store tekniske kvaliteter og han er god til at iscenesætte sine holdkammerater. Det er noget vi godt kan lide hos Barcelona.” fortsatte klubben.

Malcom kom til Bordeaux som 18-årig. Inden da havde han vundet mesterskabet med Corinthians i hjemlandet Brasilien. Han har spillet 96 kampe for Ligue 1 klubben og lavet 23 mål.