Og en noget overraskende udmelding er kommet fra Barcelonas nyeste spiller Nelson Semedo, der har afsløret, at han ikke var interesseret i andre klubber end de catalonske giganter, der hentede ham tidligere i denne uge fra Benfica. Det bekræfter ESPN. 

AF KRISTIAN PARIS

For Premier League klubben Manchester United har længe været de største bejlere til backen, men Barcelona kom altså ind i sidste øjeblik og sikrede sig spilleren i handel, der er lige knap 250 millioner danske kroner.

Og faktisk var Semedo heller ikke helt Barcelonas førstevalg. Arsenals Hector Bellerin var længe rygtet til Spanien, men manager Wenger ville under ingen omstændigheder sælge den tidligere Barcelona spiller.

 

FBL-ESP-LIGA-BARCELONA-SEMEDO

“Barcelona var altid mit førstevalg. Jeg tænkte ikke en gang over de andre tilbud. Alle spillere vil jo spille for Barcelona og jeg er ingen undtagelse, og jeg blev super glad, da jeg hørte, at klubben var ude efter mig.” udtalte Semedo til klubbens egen hjemmeside.

“Jeg er meget stolt over at være en del af sådan en klub, og jeg vil gøre mit bedste. Det er en kæmpe klub, der har opnået så ubeskriveligt meget. Jeg er meget glad og glæder mig til at komme i gang med den nye sæson.” sluttede spilleren.

Den 23-årige portugiser kommer til Spanien efter mange ugers spekulationer om den unge spillers fremtid. Som sagt var Manchester United meget interesseret ligesom også PSG, Man City og Real Madrid blev kædet sammen med den portugisiske landsholdsspiller, der i sommers sikrede sig det portugisiske mesterskab med Benfica.

Derudover var han gennem hele sæsonen en af nøglespillerne på holdet,  hvorfor interesseren for ham er så stor.

Nu begynder et nyt kapitel i spillerens karriere for Barcelona, der ikke siden Dani Alves forlod klubben for et år siden  haft en ordentlig højreback.