Barcelon har endelig offentliggjort indkøbet af den 21-årige brasilianske midtbanespiller Arthur fra Gremio i Bracelona. 

Den spanske klub annoncerede handlen helt tilbage i marts, men det er først blevet endelig i går, mandag. Barcelona har skrevet ud på deres egen officielle hjemmeside, hvor de bekræfter den seks år lange aftale med spilleren.

De afslører også, at Arthur kommer til for omkring 250 millioner kroner, men at han har en frikøbsklausul på over en milliard kroner med den brasilianske klub.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Spillerens rigtige og fulde navn er Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo, der med det samme bliver en del af den catalonske klubs trup denne sommer.

Får kæmpe kontrakt

Han skriver som sagt under på en kontrakt, der binder ham til klubben i de næste seks år. Det betyder, at han skal spille på Camp Nou indtil 2023/24 slutningen af sæsonen. Hans frikøbsklausul kommer til at være på 1,4 milliarder danske kroner.

Arthur begynde sin karriere som 12-årig i sin hjemby Goias i 2008 før han som 14-årig, to år efter skiftede til Gremio. Siden da har han spillet der og er blevet en fast del af førsteholdet.

Nu er han i Barcelona og han håber, at han kan følge i klubbens andre brasilianske legenders fodspor såsom Ronaldo, Ronaldino, Rivaldo og ikke mindst Neymar, der senest har været en del af successen i den catalonske klub.

Barcelona har allerede været en del af transferrygterne denne sommer. Klubben har skilt sig af med legendariske Iniesta og i går offentliggjorde de, at de også siger farvel til Paulinho, der skifter tilbage til den bedste kinesiske række som han kom fra sidste sæson.

Barcelona vandt ‘kun’ the double sidste sæson, og formåede ikke at komme særlig langt i Champions League. En turnering som deres ærkerivaler fra Real Madrid vandt for tredje år i streg.