Sporting CP har her til eftermiddagen annonceret, at de har skrevet under med Barcelonas midterforsvarer Jeremy Mathieu på en to-årig aftale. 

AF KRISTIAN PARIS

 

Sporting har offentliggjort det ved afsløre det på deres officielle hjemmeside. De har nemlig
skrevet en to-årig aftale med franskmanden, og den nye kontrakt indeholder en frikøbsklausul
på 420 millioner kroner.

Forhåbentlig skal den nye signing hjælpe Sprting til at forbedre deres præstationer i ligaen. I sidste sæson sluttede de nemlig som nummer tre, lige efter FC Porto og Benfica. Faktisk har klubben ikke vundet Primeira liga siden 2001/02 sæsonen.

Den 33-årige spiller kommer til klubben, hvor han skal udgøre midterforsvaret sammen med Sebastian Coates og Ruben Semedo. De lukkede nemlig hele 36 mål i hele sidste sæson – 18 mere end mestrene fra Benfica.

Barcelona har afsløret tidligere i dag, fredag, at de er gået med til at ophæve kontrakten med franskmanden for han har mulighed for at skifte til nabolandet Portugal i landets bedste række.

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-BARCELONA

Mathieu kom til Barcelona samme tidspunkt som den tidligere manager Luis Enrique og spillede hele 91 kampe for klubben i alle turneringer, samtidig med han lavede fire mål. Derudover vandt han La Liga to gange, Copa del Rey tre gange og Champions League en gang.