Tirsdag aften kunne FC Barcelona oplyse, at de har sendt forsvarsspilleren Marlon videre til den franske klub Nice. Marlon rykker til det franske på en lejeaftale, der binder ham til klubben på den franske riviera de næste to år.

SOLNA, SWEDEN – AUGUST 03: Marlon Santos of FC Barcelona shoots during the International Champions Cup match between Leicester City FC and FC Barcelona at Friends arena on August 3, 2016 in Solna, Sweden. (Photo by Nils Petter Nilsson/Ombrello/Getty Images)

Den brasilianske forsvarer, 21-årige Marlon, står blot noteret for tre førsteholdskampe for FC Barcelona i sidste sæson. Derfor var der ingen tvivl om, at brasilianeren skulle se sig om efter nye græsgange, hvis han skulle være sikret spilletid for den kommende sæson. En ny klub har han nu fundet.

Denne sommer blev han sikret på en permanent aftale, men de næste to år skal ikke tilbringes i Barcelona, men derimod i franske Nice.

Barca oplyser tirsdag aften, at man er nået til enighed med Nice om en toårig lejeaftale af Marlon. Catalanerne har dog været så fornuftige, at de har fået tilføjet en klausul til aftalen, hvilket betyder, at de kan kalde ham tilbage i sommeren 2018, såfremt der skulle opstå et behov for det.