Den tyske Bundesliga-klub Bayern München har netop meddelt offentligheden, at de fra næste sæson får en ny træner. Holdets nuværende, Jupp Heynckes kommer nemlig ikke til at stå i spidsen, og til at erstatte ham, har de hentet et makkerpar i den tyske Bundesliga-klub Eintracht Frankfurt. Der er nemlig nemlig tale om træneren Niko Kovac. Han skal være ny træner hos de forsvarende tyske mestre, og han kommer til at blive assisteret af sin kødelige bror, Robert Kovac.

Det skriver det engelske medie Goal.com. Derudover har Bayern sportsdirektør,Hasan Salihamidzic, også bekræftet det over for klubbens hjemmeside. 

Han siger: “Vi har lavet en tre-årig aftale med ham, torsdag kom den i hus. Vi er meget glade og spændte på at have fået  Niko som ny træner i Bayern efter sommerferien. Han var selv spiller i klubben, som aktiv, han kender til klubben, kravene, strukturen her og så er vi sikre på, at han kan videreføre klubbens DNA fra første kampe.”

“Vi er sikre på, at han er den rigtige træner for klubben og overbeviste om de resultater, han vil komme til at kunne levere for klubben.”

46-årige Kovac kommer til at tage over fra 1. juli sammen med broren. Han forlader Eintracht Frankfurt, der i skrivende stund ligger på en imponerende femteplads i rækken. Inden Frankfurt-jobbet blev han i 2012 ikke ansat som træner i RB Salzaburg og trænede derfor istedet reserve-holdet og sit hjemland, den kroatiske landshold.

Sidstenævnte ledte han til VM-slutrunden i Brasilien i 2014, men blev fyret efter en dårlig præstation under kvalifikationen til EM i 2016. I hans første sæson i Frankfurt blev det til en 11.plads, men efterfølgende har den kroatiske træner imponeret med flotte resultater, hvilket formentlig kommer til at betyde, at Frankfurt i næste sæson kommer til at spille ude i Europa – formentlig i Europa League.