Af David Paris 

Angriberen Sandra Wagner har netop offentliggjort, at han fra januar af, er ny Bayern München-spiller. Han har underskrevet en kontrakt med længden to år og et halvt år med den store sydtyske klub. Han kommer fra Bundesliga-rivalerne fra Hoffenheim og derfor har flere medier skrevet, at handlen kommer til at give genlyd i resten af fodboldverdenen i Tyskland. 

De forsvarende tyske mestre har altså forstærket sig på den offensive del af holdet, det er dog usikkert om den tyske landsholdspiller kommer til at indgå i startopstillingen fra begyndelse af opholdet.

 (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Ligeledes bekræfter Bayern også handlen på deres hjemmeside. Prisen er 13 millioner euro, hvilket svarer til cirka 100 millioner danske kroner. Skiftet kommer efter, at Wagner har været i Hoffenheim i den kun én sæson. Det er dog ikke første gang, at den i dag 30-årige spiller er i Bayern München. Han spillede nemlig på  klubbens akademi og fik førsteholdsdebut i 2007 inden turen gik videre til blandt andet Werder Bremen og Hertha Berlin.

Wagner, der også har været inde over de tyske landshold, vandt i sommer Confederations Cup med netop det tyske landshold. Indtil videre har han scoret fire mål mål i 11 kampe i Bundesligaen indtil videre. Han får eftersigende trøjenummer to og kan allerede få debut, nå Bayern München møder Bayer Leverkusen den 12 januar.

Til klubbens egens hjemmeside har repræsentanter for Bayern München sagt følgende:

“Vi er helt sikre på, at Sandro Wagner vil tilføre yderligere kvalitet til vores trup og vores hold. Han har klasse og masser af erfaring og kan derfor bidrage med meget til klubbens andre spiller og indgå i gode relationer.  Med købet får vi en endnu en tysk landsholdsspiller til klubben, hvilket yderligere er noget, der har fordel.

 

Hvad synes du? Er det et godt skifte for Wagner?