Rafael Benitez er netop blevet fyret fra den spanske storklub Real Madrid. Zinedine Zidane tager over i trænerrollen.

MADRID, SPAIN - JUNE 01: (EXCLUSIVE COVERAGE) Rafael Benitez (R) greets Zinedine Zidane head coach of the Real Madrid second team before his official unveiling as the new Real Madrid manager at Valdebebas training ground on June 1, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Zidane og Benitez (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Zidane har indtil nu trænet Real Madrids B-hold, og det virker som om Real Madrid forsøger at lave samme trick som FC Barcelona gjorde med Pep Guardiola.

De væsentligste grunde til fyringen var dårlige resultater og Benitez dårlige forhold til flere af holdets nøglespillere.

Med Benitez ved roret har Real Madrid spillet 25 kampe. Af de kampe har de vundet 17 spillet uafgjort i 5 og tabt 3 kampe. Det er langt fra tilfredsstillende i kongeklubben, og at holdet blev ydmyget på hjemmebane af ærkerivalerne fra Barcelona hjalp heller ikke på situationen.

Zidane udtaler om sin nye rolle:

“Jeg vil sætte mit hjerte og min sjæl ind i det her job, så alt kommer til at gå rigtig godt.”

Zidane har i lang tid været vurderet som en kommende træner for Real Madrid, men mange eksperter er nervøse for om den 43-årige franskmand er parat til jobbet som Real Madrid træner, eller om han burde have ventet et par år endnu.