Manager for Juventus Massimiliano Allegri har bekræftet i går, onsdag, at Leonardo Bonucci vender tilbage til Torino fra AC Milan. Han fortæller derudover også, at Gonzalo Higuain skifter den anden vej på en låneaftale. 

AC Milan kaptajnen er blevet set ankomme til Torino for at skifte tilbage til den klub som han skiftede væk fra sidste sommer.

Handlen indeholder dog også, at midstopperen Mattia Caldara, der spiller for den Gamle Dame,  skifter til Milan. Det er dog på en permanent aftale.

“Leonardo Bonucci vender tilbage til os efter et år væk. Han er en vigtig spiller. ” fortalte manager for Torino Allegri til pressen.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

“Angående Higuain så vil jeg gerne takke ham for alt,  hvad han har givet Juventus i de to år han har været her. Milan får en virkelig god angriber. ”

Mens Juventus spillerne lige nu er i USA for at spille pre season er Higuain i Milan. I forbindelse med sin ankomst til San Siro har han sagt følgende til pressen:,

“Det er dejligt, at se så mange fans. Jeg vil dog gerne sende mine taknemmelig hilsner til Juventus, der har givet mig så meget. ” sagde han til ESPN.

“I morgen skal jeg tjekkes af lægen og så håber jeg på at skrive under. Så kan jeg nemlig komme af sted hurtigst muligt. ”

Bonucci skifter til Serie A mestrene som en del af en skifte aftale mellem ham og Caldara. Han ryger jo som bekendt den anden vej til Milano. Derudover kommer Milan til at betale omkring 70 millioner kroner for at leje Higuain i næste sæson.

Næste sommer har de dog mulighed for at hente den argentinske angriber fra Serie A for omkring 250 millioner kroner.