“Velkommen til Paradis” skriver Celtic FC i en besked til deres fans på klubbens hjemmeside. Her har de nemlig tidligere i dag netop offentliggjort Den tidligere Liverpool og Swansea-manager som ny mand i førersædet hos de skotske mestre.

Af: Thomas Jensen

LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 20:  (THE SUN OUT, THE SUN ON SUNDAY OUT) Brendan Rodgers manager of Liverpool watches before the Barclays Premier League match between Liverpool and Norwich City on September 20, 2015 in Liverpool, United Kingdom.  (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

(Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Brendan Rodgers, som har underskrevet en 1-årig kontrakt med klubben, udtaler i samme nyhed at han er: “absolut tilfreds med at blive udnævnt som Celtic manager” og at det er en enorm ære for ham at blive en del af sådan en i sandhed stor fodboldklub.

Brendan Rodgers lover desuden at give alt hvad han har for at gøre Celtic til et underholdende og vindende fodboldhold. Nordireren tilføjer derudover at han har fulgt Celtic FC i mange år, og at han ikke kan vente til at være i “Paradis” med klubben og dens fans.

Celtic Formanden Ian Bankier Udtalte desuden også : “Vi er tilfredse med at kunne velkomme Brendan til Celtic som klubbens nye  manager.

“Jeg kan give jer det hold i kan være tilfredse med – det hold i fortjener” Lød det også fra Brendan Rodgers til klubbens fans.

Brendan Rodgers bliver officielt præsenteret i klubben til et pressemøde som klubben afholder Mandag d. 23 maj, på Celtic Park – derefter vil han senere tage personligt møde klubbens supportere samme dag.