Transfervinduet er ved at gå på hæld, men det betyder ikke, at klubberne stopper med at handle med hinanden før tid. Premier League klubben Brighton har hentet en ny spiller. 

AF KRISTIAN PARIS

Klubben kan endelig offentliggøre deres rekordstore nyindkøb af den colombianske kantspiller Jose Izqueirdo på en firårig aftale.

Handlen estimeres til at have en værdi på omkring 135 millioner kroner, og det betyder, at the Seagulls har slået deres egen transferrekord ved at hente den 25-årige spiller – hvis altså han får sin arbejdstilladelse godkendt.

Hvis det sker, kan vi allerede se ham i kamp for de blå i morgen, når klubben møder Barnet i Carabao Cup.

Klubben bekræfter handlen via dere officielle hjemmeside, og manager Chris Hughton supplerer med følgende: “Det er en meget komplet handel, men jeg er mere end henrykt over at kunne kalde ham en Brighton spiller. Lige nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med arbejdet.” 

“Han har allerede været i Brighton i noget tid nu, og han har allerede mødt sine holdkammerater nu. Dog har han ikke den korrekte tilladelse til at træne og spille med os endnu – så han glæder sig bare til at komme igang. ” 

Hovedpersonen selv har tilføjet følgende: “Klubben tror på  mig. DE tog sig tid til at scoute og følge mig, og det viser overfor mig, at de gerne vil mig. Jeg glæder mig til det nye eventyr i Premier League, der i følge mig er verdens bedste liga.” 

“Jeg talte med mine venner i Colombia om det her skifte. Det er jo et som alle drømmer om, for det er virkelig noget specielt at spille i Premeir League. ”