Brøndby er meget tætte på at sikre sig det danske mesterskab efter en fremragende sæson. Dette betyder dog ikke, at klubben har tænkt sig at slappe af fra nu af i forhold til forstærkninger frem mod næste sæson. 

Brøndby har nemlig sikret sig Hobro-spilleren Björn Kopplin, der skal være med til at føre Brøndby til tops i næste sæsons Superliga.

Brøndby meddeler på klubbens hjemmeside, at man har sikret sig Hobros 29-årige tysker på en kontrakt frem til sommeren 2020.

Dette bliver et skifte på fri transfer, da han har kontraktudløb med Hobro efter den indeværende sæson.

Der er flere gode nyheder i Brøndby-lejren efter en af deres stjernespillere har udtalt, at han gerne vil blive i Brøndby i næste sæson.

Der er tale om Christian Nørgaard, der tidligere har spillet i Hamburger SV, og i denne sæson har været en af nøglefigurene på Alexander Zornigers Brøndby-mandskab.

“Ja, jeg tror, jeg spiller i Brøndby i næste sæson. Jeg kan sagtens tage endnu flere skridt i min udvikling her i Brøndby”, lyder det til Ekstra Bladet, og midtbanespilleren fortsætter:

“Det næste skridt kunne sagtens være at spille europæisk gruppespil med Brøndby. Vi har jo hidtil kun spillet kval-kampe. Det vil være et stort skridt at komme i et gruppespil.”

BRONDBY, DENMARK – MARCH 04: Christian Norgaard of Brondby IF controls the ball during the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and OB Odense at Brondby Stadion on March 04, 2018 in Brondby, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Midtbaneslideren tilføjer desuden, at han elsker at være i Brøndby, og at han med sine to år tilbage af kontrakten ikke har travlt med at komme af sted.

24-årige Christian Nørgaard har været i Brøndby siden august 2013, hvor han kom fra et mislykket ophold i tyske Hamburger SV. Siden da er det blevet til 142 kampe i den blå-gule trøje.