Brøndby-holdet fotografet før kampen mod Omonia Nicosia. [Getty Images]

Brøndby-holdet fotografet før kampen mod Omonia Nicosia. [Getty Images]

AGF har købt Jesper Juelsgård i Brøndby IF, der skifter til klubben på en treårig kontrakt. Han er hentet som erstatning for Daniel Christensen, der blev solgt til KVC Westerlo i sidste uge.

Jesper Juelsgård har i Brøndby været brugt i det centrale forsvar, men han kommer i AGF til at spille på hans primære position, der er venstre back.

– Med Jesper får vi en dygtig venstreback, som vi har et indgående kendskab til, og som besidder kvaliteter, der passer godt ind i den måde, vi gør tingene på, siger sportschef Jens Andersson til klubbens hjemmeside.

– Han har før arbejdet sammen med Glen og Lars, og vi tror på, at han kan finde tilbage til det niveau, han tidligere har vist, når han får mulighed for at spille på sin favoritposition kontinuerligt.

– Med sin dynamiske stil, fart, gode venstre fod og skarpe indlæg bringer han nye facetter til vores spil, som jeg er sikker på, vi vil få stor glæde af.

Jesper Juelsgård og Glen Riddersholm har kendskab til hinanden fra en tid sammen i FC Midtjylland.

Jesper Juelsgård selv ser AGF som en spændende udfordring, og han tror, at samarbejdet mellem ham og trænerstaben kan blive særdeles succesfuldt.

– Det er på alle måder et godt skifte for mig. Jeg ved, at de spidskompetencer, jeg har, kan komme til sin ret i den måde, AGF spiller på, og Glen og Lars ved, hvilke knapper de skal trykke på for at få det bedste frem i mig, siger Juelsgård til klubbens hjemmeside.

– Det er samtidig en spændende udfordring at være med til at bygge noget op i AGF. Klubben er på rette vej, og jeg glæder mig til at spille for klubbens store fanskare og bidrage til, at klubben når de mål, den har sat.