Brøndby meddeler i en selskabsmeddelelse, at man har solgt en af sine største stjerner til Bundesligaen. Prisen skulle angiveligt ligge på omkring 21 millioner kroner plus en række yderligere bonusser. 

Skiftet har længe været undervejs og efter en masse forhandlinger er skiftet nu officielt. Frederik Rønnow skifter til den tyske klub Frankfurt, der til dagligt spiller i den tyske Bundesliga. Skiftet træder dog først i kraft til sommer, så Brøndby kan stadig nyde glæde af deres fantastiske målmand.

BRONDBY, DENMARK – APRIL 15: Goalkeeper Frederik Ronnow of Brondby IF celebrates after the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and FC Copenhagen at Brondby Stadion on April 15, 2018 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Som nævnt ligger på omkring 21 millioner, men grundet nogle bonusser, der er forhandlet ind i kontrakten, kan handlen altså også gøres dyrere.

Frederik Rønnow har fået en kontrakt, der er gældende fra sommer og de næste fire år frem i Frankfurt.

Brøndby-ejer Jan Bech Andersen viser også sin begejstring for skiftet, og fortæller, at han har flere afløsere i kikkerten.

“Vi har jo hele tiden sagt, at hvis de rigtige ting kom op, og tiden var rigtig for os alle sammen, så ville vi sælge  – og alt peger på, at det er nu, det skal være. Det er dejligt, at vi kan lave sådan en handel, hvor alle er glade og tilfredse”,« siger Jan Bech Andersen til BT.

“Vi arbejder hele tiden med, at folk skal videre på et eller andet tidspunkt. Nogle skal vi forlænge med, men dem der skal videre, der har vi hele tiden folk i kikkerten både på den korte og på den lidt længere bane.”

“Og i forhold til Rønnow, så der er absolut et par stykker i kikkerten, så vi ikke står helt på bar bund. Så nej, jeg er ikke nervøs for den, der skal tage over. For hvis jeg var det, så havde vi ikke gjort det.”

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/kaempe-byttehandel-paa-vej-liverpool-smider-salah-til-madrid/

“Real Madrid er klar til at smide et kæmpe bud på Mohammed Salah fra Liverpool. Angiveligt skulle der være tale om en kæmpe byttehandel med en af deres bedste spillere. ”