Bundesliga klubben Borussia Dortmund har annonceret, at de har hentet Achraf Hakimi fra Real Madrid. 

Den 19-årige marokkanske landsholdsspiller skriver under på en to-årig aftale med klubben fra Tyskland. Meningen med indkøbet er tilsyneladende at være dækket ind på Marcel Schmelzer og Lukasz Piszczeks positioner. De to har længe været på vej væk fra klubben.

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Hakimi er et fuldgyldigt medlem af det marokkanske A-landshold. Han har hele 13 kampe for nationen på CV’et. Det eneste mål for nationen var over Mali, da de vandt 6-0. Den kamp blev spillet i kvalifikationen til VM 2018 denne sommer.

Teenageren spillede tre kampe for Marokko under VM denne sommer. Det var i kampene mod Iran og Portugal, men også i deres 2-2 kamp mod Spanien.

Hakimi, der blev født i Madrid, har længe været en del af klubben Castilla trup – i hvert over de seneste to år. Han har dog spillet 17 kampe for Real Madrids A-hold. Ofte som højre back.

Han imponerende gevaldigt i sine ni kampe i La Liga i sidste sæson. Han fik sin debut mod Sevilla i deres 5-0 nederlag. Han anden var mod Celta Vigo.

Borussia Dortmund har længe været på udkig efter en full back. Det sker efter Felix Passlack var udlånt til Norwich City tidligere denne sommer.

Hakimi s ankomst betyder, at Dortmund ikke længere bekymrer sig om backs mere. I sidste sæson var de nemlig nødt til at bruge midtstoppere som kantspillere eller backs – og det er ikke optimalt. Det var spillere som Dan Axel Zagadou og Manuel Akanji, der blev benyttet på kanterne i stedet.

Dortmund sluttede som nummer fire i den forgangne sæson. De var meget overraskende hele 29 point fra mestrene fra Bayern München. De har vundet mesterskabet de sidste fem sæsoner.