Liverpool har bekræftet, at de henter Alex Oxlade-Chamberlain hos ligarivalerne fra Arsenal.

LONDON, ENGLAND – OCTOBER 19: (R) Alex Oxlade-Chamberlain celebrates scoring the 3rd Arsenal goal with (2ndL) Kieran Gibbs and (L) Hector Bellerin during the UEFA Champions League match between Arsenal FC and PFC Ludogorets Razgrad at Emirates Stadium on October 19, 2016 in London, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

The Reds blev enige med Arsenal om en aftale i går aftes, hvor han undergik det obligatoriske lægetjek. Den 24-årige Oxlade-Chamberlain har skrevet under på en kontrakt med Liverpool for de følgende fem år, og kan se frem til en ugentlig løn på omkring 1 million kroner.

Midtbanespilleren er dog lige nu mest fokuseret på VM-kvalifikationskampen mod Malta i morgen på trods af det store skifte.

-Jeg er i øjeblikket på tur med England, så jeg er på St. George’s Park. Først og fremmest er jeg begejstret for at have skrevet under med Liverpool og en stor tak til alle her i FA, der har gjort dette muligt, ved at lade mig låne deres faciliteter, således handlen kunne blive en realitet. Det har været en stor hjælp.

-Jeg fortæller ikke for meget i dag, for jeg er her sammen med England og vi har to store kampe i vente, så dem vil jeg gerne fokusere på, siger Oxlade-Chamberlain.

Liverpools manager Jürgen Klopp afslørede, at han har holdt øje med Oxlade-Chamberlain siden han kom på banen som indskifter i en kamp for Arsenal mod Borussia Dortmund i 2014.

Klopp var dengang i spidsen for den tyske klub. Oxlade-Chamberlain erstattede Mesut Özil i anden halvleg i opgøret i Tyskland.

-Jeg er rigtig, rigtig glad for at handlen nu endelig er i hus. Siden den sidste kamp har jeg ventet og håbet på, at vi kunne lave dette skifte – og da jeg fik nyheden om, at det var en realitet, og han var vores, var det helt fantastisk, siger Jürgen Klopp.

Liverpool formodes at have givet £35 millioner for den 24-årige englænder.