The Blues, som Chelsea også kaldes har fyret deres træner Antonio Conte. Det skriver det engelske medie Goal.com og det fremgår også af London-klubbens hjemmeside. Før Conte forlader klubben officielt har han dog nogle betingelser og de handler selvfølgelig om penge – hvad ellers.

Den tidligere Juventus-træner og italienske landstræner mener nemlig, at han og resten af hans stab har ret til fuld løn for den periode, der er tilbage af deres kontrakt med Premier League-klubben. Det drejer sig om, hvad der svarer til 75 millioner danske kroner.

Antonio Conte var i spidsen for Chelsea i de første fire dag af pre-season, men nu er han altså blevet fyret og blevet bedt om ikke at vende tilbage til kontoret på Stamford Bridge. Det erfarer det førnævnte medie Goal.com tidligere i dag.

En udtalelse fra en repræsentant for klubben siger følgende om Contes fyring:

Cheslea Football Club og Antonio Conte har delt deres fremtid. De kommer ikke til at arbejde sammen mere. Gennem Contes tid i klubben vand vi vores sjette Premier League-titel og vores ottende FA Cup-trofæ. I den sæson, hvor vi vandt Premier League, satte vi ny klubrekord med 30 vundne kamp ud af 38 mulige. Og også en ny rekord. I form af at vi vandt 13 kampe i træk. Vi ønsker Antonio det bedste for fremtiden. Og håber han får en fremtidig succesfuld karriere som træner.”

Conte vil dog først forlade klubben når han har fået sin penge. Ham og hans stab vil samlet have 75 millioner kroner og den er Chelsea ikke med på. Der skulle angiveligt været startet en juridsk sag mellem Chelsea og Conte og co.

Hvem skal så erstatte Conte?

Det store spørgsmål er så nu, hvem der kommer til at overtage det varme sæde efter Conte. Flere engelske medie nævner den nuværende Napoli-træner Maurizio Sarri som det bedste bud.