Chelsea har offentliggjort hvem der skal styre førsteholdet i klubben i næste sæson, det bliver nemlig den nuværende italienske landstræner Antonio Conte der tager over efter Guus Hiddink. Conte er på nuværende tidspunkt italiensk landstræner, men skifter de internationale rammer ud med klubfodbold efter Europamesterskaberne.

Af: Thomas Burchardt

Antonio Conte kommer til at tage over for Hiddink (Foto: Getty Images)

Antonio Conte kommer til at tage over for Hiddink (Foto: Getty Images)

Chelsea skriver på klubbens hjemmeside at man har sikret Conte på en 3-årig kontrakt, gældende fra EM’s afslutning: “Han (Antonio Conte) starter arbejdet i London, efter hans hjemlands deltagelse i denne sommers EM-slutrunde”

Antonio Conte udtaler selv at han glæder sig til at vende tilbage til klubfodbolden. Derudover er han henrykt over at det skal foregå hos Chelsea og i Premier League: “Chelsea og Engelsk fodbold er populært overalt i verden, fansene er passionerede og min ambition er at få endnu mere succes efter de sejre jeg nød i Italien” Udtaler Conte i samme meddelelse.

Chelsea Direktør Marina Granovskaia sagde: “Vi er meget tilfredse med at have rekrutteret en af de mest ansete managere i verden, og vi er ligeså tilfredse med at gøre dette før slutningen af den nuværende sæson. Dette hjælper på vores fremtidige planlægning.