Det er i dag blevet gjort officielt, at Chelsea-spilleren Juan Cuadrado forlader klubben. Han flytter tilbage til Italien, hvor han tidligere har spillet. Dette på trods af et andet ønske fra den nye træner Antonio Conte. 

Af David Paris 

Den colombianske landsholdsspiller Juan Cuadrado skifter til den italienske klub Juventus på en foreløbig låneaftale – dog med forbehold for at kunne købe ham helt fri af kontrakten med den engelske storklub, Chelsea.

28-årige Cuadrado, der tidligere har spillet for både Udinese, Lecce og Fiorentina i den italienske Serie A, vender tilbage til Italien, hvor han spillede for senest Juventus sidste sæson, hvor han spillede 36 kampe, idet holdet vandt mesterskabet.

Juventus har, ifølge den engelske medie Goal.com, betalt The Blues, som Chelsea også kaldes 30 millioner på forskud. Såfremt de italienske mestre eller ‘Den Gamle Dame’, som klubben også kaldes, ønsker at gøre aftalen med Cuadrado permanent, kommer de naturligvis til at lægge flere, større sedler på bordet.

Chelsea-manageren Antonio Conte, der er udråbt som ny træner, efter netop at have trænet Juventus, har ellers ytret ønske om at inkludere fløjspilleren i sin trup og overvejelser frem mod denne sæson.

På trods af dette, valgte han tidligere i dag at takke ja til Juventus’ tilbud. Primært på grund af familie, som tilsyneladende er faldet godt til i Italien.

Af den grund var Conte tvunget til at udelade Cuadrado fra Chelsea-truppen, der i mandags, i sæsonpremiere i Premier League, gæstede West Ham og vandt med 2-1. Flere havde ellers spået ham en plads på bænken…