Foto: Pete Norton/Getty Images

Foto: Pete Norton/Getty Images

Chelseas belgiske stortalent, Charly Musonda, er skiftet til den spanske klub, Real Betis, for resten af sæson på en lejeaftale.

Chelsea har bekræftet handelen på deres hjemmeside.

Den talentfulde unge belgiske midtbanespiller blev også rygtet til et skifte til Manchester United tidligere i denne sæson.

Musonda er ifølge kilder tæt på Stamford Bridge utilfreds med den manglende spilletid, og var parat til at forlade klubben permanent, da han ikke mente, at han fik nok chancer til at bevise sit værd på førsteholdet.

Belgieren underskrev en ny kontrakt, da han blev lovet førsteholdsfodbold, men de blå fra London har altså ikke overholdt deres del af kontrakten endnu.

Musonda forbindes ofte med de belgiske spillere Hazard og De Bruyne, og dét er ikke uden grund. Musonda kan udvikle sig til at blive en vital spiller for et hvilket som helst tophold i Europa.

Den belgiske U-21 spiller er også blevet jagtet af begge Manchester-klubber, men Chelsea vil gerne beholde ham i klubben, og derfor har man valgt at en lejeaftale til Real Betis var det bedste, så Musonda kan fortsætte sin udvikling med noget førsteholdsfodbold.

Musonda var en vigtig del af det Chelsea-hold, som vandt U-21 Premier League, UEFA Youth League og FA Youth Cup. Den talentfulde midtbanespiller har også repræsenteret Belgien på ungdomsniveau, lige fra U-17 til U-21.

Læs også: De dyreste teenagere nogensinde – en top ti