Det er netop blevet gjort officielt, at Chelsea har afgivet et bud på Athletico Bilbaos keeper. Det er et bud, der udløser frikøbsklausulen på keeperen og dermed er frigjort fra sin kontrakt med den spanske klub.

Athletico Bilbao bekræfter, at Chelsea har bud hele 600 millioner kroner – eller hvad der svarer til 80 millioner euro på deres målmand Kepa Arrizabalaga. Det betyder, at hans frikøbsklausul er blevet udløst og buddet skal accepteres af Bilbao.

Der er tidligere blevet skrevet om i de spanske medier, at Arrizabalaga var på vej væk, men nu er det altså først nu blevet gjort officielt.

Kepa kom til baskerklubben som bare ni-årig og har været klubbens førstevalg siden 16/17 sæsonen. Nu forventes det, at han inden for få dage sidder i et fly til London for at skrive kontrakt med selveste Chelsea FC.

De fleste skriver, at han der vil blive tilbudt en kontrakt på fem eller seks år. Det skriver spillerens agent.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Det er Chelsea manageren Sarri, der henter den blot 23-årige keeper til klubben. Hvis skiftet går igennem bliver han den dyreste handlede keeper nogensinde.

Sarri forventes at ville have Kepa til at træne med sin Chelsea holdkammerater allerede fra i morgen i af, torsdag. Han vil meget gerne have spanieren klar til sæsonåbningen mod Huddersfield om lørdagen.

Ankomsten af Kepa til Chelsea vil betyde, at klubben med god samvittighed kan sende Thibaout Courtois til Real Madrid. Et skifte, der er blevet skrevet om de sidste mange sæsoner.

Belgieren tog til og med så drastiske midler i brug for at komme væk fra Chelsea, at han valgte at udeblive fra træning. Simpelthen i ren protest over, at klubben endnu ikke har solgt ham til de spanske giganter endnu.