Manchester City har netop nået til enighed med den brasilianske klub Vaco da Gama. Englænderne henter den 19-årige midtbanespiller Douglas Luiz. Den centrale midtbanespiller har indtil videre syv landskampe for hjemlandets U20 mandskab. 

 

AF KRISTIAN PARIS

Spillerne er i øjeblikket udlejet til den spanske klub Girona.

 Men han er dog på kontrakt med Vasco Da Gama til 2021, selvom han allerede skifter til Europa
her til sommer. Flere spejdere fra Etithad STadium har holdt øje med spilleren i over et år.

Ifølge Globe Sports blev en aftale noget mellem de to parter sidste nat og den unge spilleren har allerede været en del af Vasco da Gamas pre sæson til Salvidor, hvor de vil møde EC Vitoria.

Og på grund af problemer med den berømte arbejdstilladelse, vil den brasilianske spiller nok ikke blive en del af Guardiolas trup denne sæson. Douglas vil derfor igen blive sendt til Girona på udleje.

Klubben rykkede i sidste sæson op til landets bedste række La Liga, efter de blev nummer to – lige efter Levante – i Segunda Division.

Og City har allerede sikret sig to spillere i denne sæson. Bernardo Silva på 22 år fra samme landet og 23-årige Ederson. Sammen har de kostet oliesheikerne omkring 750 millioner danske kroner – Ederson blev den dyreste keeper i verden nogensinde, og Silva vandt i sidste sæson Ligue 1 med AS Monaco.

Ligeledes vandt Ederson Primeira Liga med Benfica ligesom de også vandt Taca de Portugal.