Ifølge flere kilder skulle det være officielt, at Premier Leagues førerhold, Manchester City, skulle have skrevet under med midtbanespillere Fred fra den ukrainske storklub Shaktar Donetsk. Det skriver det engelske medie Goal.com i hvert fald.

Overgangssummen skulle ifølge samme medie lige i omegnen af 375 millioner danske kroner.

Siden januar-transfermarkedet, der lukkede for cirka 10 dage siden, har klubben fra den blå del af Manchester arbejdet på at få en aftale  i hus med den kun 24-årige centrale midtbanespiller. Og nu har parterne så indgået en aftale – en aftale om at lade Fred skifte til Manchester City, når næste sæson starter, det vil med andre ord sige: til sommer.

 

 

Intet er egentlig officielt, men ifølge flere kilder betragter mange medier og andre klubber allerede handlen som gældende og de forsøger derfor ikke at snuppe Fred foran træner Pep Guardiola og co. i Manchester City.

 

Fred, der egentlig hedder Frederico Rodrigues de Paula Santo, kommer fra Brasilien og har siden 2013 kunne trække en orange Shaktar Donetsk-trøje over hovedet. Inden da repræsenterede han den brasilianske klub Internacional. Han fik debut på den brasilianske landshold i 2014, hvilket var cirka det år, hvor den kun 169 cm-høje midtbanespiller fik sit international gennembrud med  mange gode præstationer i europæiske kampe i både Champions League og Europa League.

City kan yderligere forstærke sig med Mahrez – dette er dog heller ikke officielt, selvom flere medier har skrevet, at også denne handel er som så sikker som den kan være(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images).

Udover Fred har Manchester City også forstærket sig på andre positioner. Tidligere i januar hentede man den spanske forsvarsspiller Aymeric Laporte i Athletic Bilbao og Leicester City-fløjspilleren Riyad Mahrez ligner også en mand, der meget snart kunne blive ny City-spiller.