Den chilenske landsholdsmålmand skifter fra FC Barcelona til Manchester City. Det sker efter Manchester City på sin hjemmeside offentliggjorde købet af chileneren.

BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 30:  Claudio Bravo of Barcelona reacts during the La Liga match between FC Barcelona and Real Betis Balompie at Camp Nou on December 30, 2015 in Barcelona, Spain.  (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Det var også en naturlig reaktion, idet Barcelona tidligere på dagen bekræftede tilgangen af Ajax-målmanden Jasper Cillessen.

City giver Bravo fire år i Manchester City bekræftes det på hjemmesiden.

33-årige Bravo er noteret for 106 landskampe for Chile, som han i øvrigt er anfører for. Landsholdsmålmanden har gennem længere tid været rygtet på vej væk fra Barcelona til netop Manchester City, og de rygter var der altså tilsyneladende hold i.

Til Manchester Citys hjemmeside fortæller Bravo følgende:

”Jeg er meget stolt over at komme til Manchester City. Jeg ved at klubben er i gang med at opbygge noget specielt, og jeg håber, at jeg kan være en del af de mange successer over de næste år.”

”Jeg har fulgt Citys proces i de seneste år, og jeg kender nogle af mine dygtige holdkammerater fra Copa America.”

”Det er ikke nemt, at forlade en klub som FC Barcelona, hvor jeg havde to fantastiske år, men muligheden for at arbejde sammen med Pep Guardiola, var for god til at afslå.”

Siden ankomsten til Barcelona i 2014 har chileren stået for catalanerne i 76 kampe. Han var på grund af solide præstationer også repræsenteret på årets hold i La Liga i sæsonen 2014/15.