Crystal Palace er klub, der ikke er bleg for indrømme, at de gør alt, hvad de kan hver eneste sommer for at blive i den bedste engelske række. Klubben er en af de lavest rangerede Premier League klubber, der bruger allerflest penge på nyindkøb. Og nu er den gal igen. 

AF KRISTIAN PARIS

Klubben bekræfter nemlig på deres hjemmeside, at de har skrevet under med Ajax’ hollænder Jairo Riedewald, der er forsvarsspiller.

Den hollandske landsholdsspiller er angiveligt blevet købt for omtrent 80 millioner danske kroner, efter han imponerede i Eredivisie i sidste sæson.

Riedewald bliver desuden det andet nyindkøb, der kommer til Selhurst Park, efter Frank de Boer tog over som manager tidligere på sommeren. Han har nemlig også hentet Chelseas Ruben Loftus-Cheek på en lejeaftale, der gælder hele sæsonen.

Og Ajax er nemlig en klub som de  Boer kender rimelig godt. Han startede sin trænerkarriere i netop Ajax i hjemlandet Holland.

Handlen kommer netop som Crystal Palace er taget til Asien for at deltage i pre season turneringer og for at styrke klubbens omdømme på det asiatiske marked.

FBL-EUR-C3-PANATHINAIKOS-AJAX

Riedewald har gjort det fantastisk godt i sin tid i Ajax, hvor han både  har ageret som centerback, venstre back og holdende defensiv midtbanespiller. Ja, en spiller, der spille rimelig mange pladser, og som derfor vil passe godt ind i de Boers nye mandskab.

Sidste sæson optrådte han dog kun 16 gange i ligaen for hollænderne – en følger af skader – og han startede inde i seks kampe for klubben under Europa League – en turnering som hollænderne næsten klarede med bravur, de kun blev slået af Manchester United i finalen.

Det forventes dog, at Riedewald skal fungere som midtstopper i næste sæson for Premier League-klubben.