Crystal Palace har netop offentliggjort nyerhvervelsen af en tidligere Arsenal- og AC Milan-spiller til holdet. Premier League-klubben skriver under med ham på en fri transfer, og skal derfor ikke betale nogen overgangssum. 

Af David Paris 

Premier League-klubben Crystal Palace har netop gjort det offentligt, at de har skrevet under på en kontrakt med den tidligere Arsenal- og AC Milan-midtbanespiller Mathieu Flamini på en fri transfer. 32-årige Flamini har siden slutningen af sidste sæson været uden klub, da kontrakten med Arsenal udløb.

Sidste sæson spillede den franske centrale midtbanespiller 24 kampe for The Gunners og var faktisk en vigtig del af mandskabet. Træner Arsene Wenger valgte dog ikke at forlænge kontrakten, og han har siden været på udkig efter en ny arbejdsgiver.

Om sin nye arbejdsgiver siger han: “Crystal Palace er et meget ambitiøst klub med gode spillere, og jeg ser frem til at være en del af truppen. Det er en meget interessant udfordring for mig, og jeg er meget glade for at være kommer hertil. 

“Jeg har haft lejlighed til at drøfte flytningen her med træner Alan Pardew og han virkelig hjulpet mig tage beslutningen.”

Crystal Palace-træner Alan Pardew, der tidligere har træner Newcastle United og Southampton, udtrykte i starten af sommerens transfervindue, at han ville forsøge at lokke Arsenals anden midtbanespiller Jake Wilshere til klubben. Han blev dog lånt ud til Bournemouth og reaktionen fra Pardew var således: “Jeg syntes, det var vigtigt at få en anden midtbanespiller. Flaminis spilevner vil komme til at hjælpe os, men også hans lederevner og hans evne til, hvordan man kan vinde kampe i pressede situationer, bliver vigtigt for os.”