Verden største online fodboldspiller, FIFA, har netop offentliggjort, hvornår VM-udgaven af FIFA 18 bliver tilgængelig for download. Det skriver det engelske medie Goal.com. Det bliver umiddelbart efter, at Champions League-finalen er færdigsspillet og det er i slutningen af maj måned. Det vil sige, at FIFA-fans skal vente cirka 30 dage for at kunne spille VM-udgaven af spillet.

Til sommer løber verdens største fodboldbegivenhed af stablen. VM-slutrunden skal afvikles og det er denne gang på russisk jord. Det kommer til at foregå i juni og juli og der er allerede lagt op til nogle gode og spændende kampe. For hvem mon løber med titlen som verdens bedste landshold? Spanien, Italien, Tyskland, Brasilien eller måske Belgien eller Argentina?

I forbindelse med netop denne store fodbold-begivenhed i virkeligheden plejer FIFA-koncernen at lave en udvidelse af det normale spil. FIFA World Cup 2018 som det også hedder. Det er en opdatering til det nuværende FIFA-spil som kan spilles på forskellige konsoller som Playstation, X-Box og Computer.

Du kan downloade det onsdag den 29. maj og det tillader spilleren at vælge mellem de 32 nationer, der har kvalificeret sig til slutrunden, herunder Danmark selvfølgelig.

Du vælge et af de 32 lande og så spille turneringen offline mod computere på forskellige sværhedsgrader eller du kan spille online med dine venner. Den sidste mulighed er dog også at du kan spille en online turnering mod modstandere som du ikke kender.

FIFA har endvidere annonceret, at også den populære spil-metode FIFA Ultimate Team eller bare FUT, også kommer til at blive ramt af VM-updateringen. Chemistry-systemet bliver gjort anderledes, så det er nemmere at få en god kemi på et hold bestående af spillere, der skal spille til den rigtige slutrunde til sommer.

Hvad synes du? Er det en god idé? Og er det noget du kommer til at spille – i så fald, hvilket land vil du forsøge at blive verdensmestre med?