Jermain Defoe har underskrevet en tre-årig aftale med Premier League-klubben Bournemouth.

Den 34-årige angriber forlader nedrykkede Sunderland for at tage tilbage til den klub, hvor han tilbragte en sæson på lån fra West Ham for 16 år siden.

Defoes aftale på Vitality Stadium er forventet til at have en værdi på 200 millioner kroner – hvilket er regnet ud fra hans løn over de næste tre år.

Defoe scorede 15 gange for Sunderland sidste sæson, men kunne ikke forhindre the Black Cats fra at slutte sæsonen som nummer 20 i Premier League.

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Hans form skaffede ham en plads i Englands trup, hvor han også scorede i en 2-0 sejr over Litauen i marts.

Bournemouth er forventet til at følge op på deres køb af Defoe, med en mange-penge handel for Chelsea-forsvarsspiller Nathan Ake.

Ake imponerede på lån for Bournemouth i starten af sidste sæson, men blev tilbagekaldt af Chelsea-manager Antonio Conte i januar, som en backup på venstresiden for Marcos Alonso og Gary Cahil.

Dog, er hans chancer stadig små for at blive en fast mand i Contes trup og ser Eddie Howe ud til, at han gerne vil forsøge at lukke en handel med Chelsea for omkring 200 millioner kroner for hollænderen.

Ake blev næsten kun brugt i FA-cuppen efter han vendte tilbage. Dog blev han også skiftet ind i en Premier League-kamp, hvor David Luiz måtte udgå med en skade, og efterfølgende fik han meget store roser med på vejen fra manager Antonio Conte, der syntes, at han virkede meget rutineret og rolig, selvom det var en stor kamp og det var en af hans første Premier League-kampe for Chelsea, men Conte blev aldrig helt overbevist af ham og derfor søger Ake nu nye græsgange.